Левски се завърна с победа след едномесечна пауза, заради големия брой

...
Левски се завърна с победа след едномесечна пауза, заради големия брой
Коментари Харесай

"Левски" се върна към победите в дебюта на Стоянович

" Левски " се завърна с победа след едномесечна пауза, поради големия брой инфектирани с COVID-19 в тима и мачовете на националния тим. " Сините " завоюваха с 1:0 семейството против втория в класирането " Локомотив " (Пд). Този мач бе първи след завръщането на Славиша Стоянович като треньор на " Левски ", а триумфът бе първи в шампионата от 19 септември насам (б.ред. - тогава бе успеха с 3:0 над " ЦСКА 1948 " ).

Единственото попадение означи Найджъл Робърта в 36-ата мин. от дузпа, отсъдена за нарушаване на Петър Витанов против Насиру Мохамед. Това беше негов първи гол от 28 юни насам.

Мачът не предложи доста забавен футбол. Попадение на Робърта беше анулирано в 16-ата мин. поради игра с ръка на Мохамед при офанзивата. В представянето на " Локомотив "  пък нямаше и незадълбочен спомен от играта при разгрома с 6:0 над " Ботев " (Пд) в събота, макар че на терена излезе същият титулярен състав. Пловдивчани стигнаха единствено до рисков удар с глава на Кристиан Гомис в 69-ата мин. след центриране от фаул на Парвизджон Умарбаев, само че за малко не улучи вратата. 

С четвъртата си победа за сезона в Ефбет лига " Левски " съумя да се качи на 10-то място в класирането.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР